Budapest Média Centrum – A legjobb választás!

 

A Budapest Média Centrum a legjobb külföldi médiaképzést hozza el Magyarországra. Kizárólag nálunk nyílik lehetőség a fiatalok számára, hogy hasonlóan magas színvonalon, és vidám hangulatban sajátítsák el a filmes- és televíziós világ, elméleti- és gyakorlati alapjait. Iskolánk célja, hogy azt a nyugatias szemléletet közvetítse a gyerekek felé, amellyel közönségorientált, és sikeres médiaalkotások születhetnek. A céltudatos, fiatal színészek és médiakészítők számára, a Budapest Média Centrum a lehető legjobb választás, hiszen a diákok maguk írják, rendezik, és vágják a saját munkáikat. A hathetes program során a tanulók hetente egy filmet, vagy televíziós anyagot készítenek, így a kurzus végeztével hat sajátkészítésű médiaanyaghoz jutnak hozzá egy DVD lemezen, ami nélkülözhetetlen számukra a szakmában való további boldoguláshoz. A kis csoportokban történő munka, a folyamatos gyakorlati feladatok, és a szakmában elismert tanárok segítségével, a diákok számára minden adott, hogy a maximumot hozhassák ki magukból.

 

Ami a képzés utóéletét illeti, - a Budapest Média Centrum filmkészítő profiljának köszönhetően - a legjobbaknak lehetőséget biztosítunk, hogy a további filmes- és televíziós terveiket megvalósíthassák, továbbá cégünk kötelékében, akár munkát is vállaljanak. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestmediacentrum.blog.hu/api/trackback/id/tr792059539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CivilTV11 2011.06.05. 14:29:27

Szívesen foglalkoznék "televíziósokkal"
és meglátogatnám a tábort is.
civiltv11@citromail.hu
Csanády L
süti beállítások módosítása