„Kihozzuk a benned rejlő tehetséget!” - Gyakorlati foglalkozás és tapasztalatszerzés már az első naptól!

 

A Budapest Média Centrum azon a filozófián alapszik, miszerint a leghatékonyabban tanulni csakis úgy lehet, ha a diákok ”csinálják” is a szakmát, nem csak beszélnek róla. Ezt az intenzív, és gyakorlatorientált képzést kizárólag nálunk kínáljuk diákjainknak.

 

A Budapest Média Centrum kurzusai nem kívánnak előzetes ismereteket a fiataloktól, hiszen képzési formánk értelmében, mindenki a saját szintjéről léphet tovább. Mi megteszünk mindent, hogy a gyerekek kreatív képességei megmérettessenek, és a maximumot hozzuk ki belőlük. Úgy gondoljuk, a leghatékonyabb módja annak, hogy mestereivé váljanak a kiválasztott szakmának, ha már az első naptól elkezdik a saját munkáik készítését a gyakorlati foglalkozások során. Így az eredmény már az első hét során kézzel foghatóvá válik, hiszen a diákok nem csak megértik, de tapasztalatot is szereznek a választott szakirány minden aspektusáról. Ennek köszönhetően rugalmassá, és széles látókörűvé válnak, amely tulajdonságokkal csak a szakma legjobbjai rendelkeznek.

 

A filmes és televíziós szakmában az együttműködés, a hatékony közös munka a siker alapja, ezért a diákok életkoruk szerint csoportokra osztva, rotációs rendszerben dolgoznak. A csakis ezzel a módszerrel megszerezhető képességek olyan előnnyel indítják el diákjainkat az életben, amellyel hatékonyabban boldogulhatnak, ha színészként, műsorvezetőként, vagy riporterként, rendezőként, operatőrként, vágóként kívánnak elhelyezkedni a jövőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestmediacentrum.blog.hu/api/trackback/id/tr732059541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása